Forsvarets efterretningstjeneste (FE) / Center For Cybersikkerhed (CFCS)

Center for Cybersikkerhed vurderer, at truslen fra cyberspionage og cyberkriminalitet er meget høj, og at det rammer både virksomheder og myndigheder. Læs mere fra Center for Cybersikkerhed her.


Center for Cybersikkerhed (CFCS) og Digitaliseringsstyrelsen (DIGST)

Center for Cybersikkerhed og Digitaliseringsstyrelsen har sammen lavet en vejledning til, hvordan man kan selv kan mindske risikoen for cyberangreb.


Politiets Efterretningstjeneste (PET)

PET skriver i den årlige redegørelse fra 2017: Der har været mange sager, både i Danmark og i udlandet, som illustrerer den trussel, som betroede medarbejdere kan udgøre gennem bevidste eller ubevidste handlinger. Mange virksomheder oplever truslen fra insidere som meget nærværende, og behovet for rådgivning ses hos mange som en del af den bredspektrede indsats mod beskyttelse af kritiske værdier.


PET Projekt Insider (video)

PET tilbyder et kursus med fokus på insidertruslen. Find kursusudbuddet her.


Politiets Efterretningstjeneste (PET) / Dansk Industri (DI)

PET i samarbejde med DI: Tænk sikkerheden med - Et best practice beredskab til danske virksomheder er en introduktion til sikkerhed i erhvervsmæssig sammenhæng. En stor del af indholdet omhandler informationssikkerhed, men der er også fokus på andre trusler.


Dansk Industri (DI)

DI skriver: Målrettede angreb fra statssponserede aktører kan rettes mod en virksomhed, uanset hvor dens forretningskritiske data er opbevaret.


DI Digital

DI udgiver løbende vejledning om sikkerhedsrelaterede emner, herunder informationssikkerhed, sikkerhed og Internet of Things, sikkerhedsmæssige overvejelser ved cloud computing og outsourcing, produktionssikkerhed samt Persondataforordningen.


Digitaliseringsstyrelsen (DIGST)

Hos Digitaliseringsstyrelsen er der råd og vejledninger om cyber- og informationssikkerhed.


Danish Computer Security Incident Response Team (DKCERT)

DKCERT overvåger netsikkerheden for institutioner på forskningsnettet og varsler om akutte trusler mod it-sikkerheden.


Nationalt Cyber Crime Center (NC3)

Hos NC3 kan små og mellemstore virksomheder rette henvendelse til politiet om it-angreb mv.


Sikkerhedstjekket

Erhvervsstyrelsen har i et samarbejde med Rådet for Digital Sikkerhed udviklet et værktøj, Sikkerhedstjekket, med fokus på forbedring af IT-sikkerheden.

Ved at fortsætte på siden tilkendegiver I, at I er indforstået i hjemmesidens anvendelse af cookies.